Leon Bubi Rubinstein resmi, kimdir, gençliği, wikipedia, wiki bilgileri?

Leon Bubi Rubinstein kimdir, nereli, kaç yaşında? Filiz Akın eski eşi kim? Leon Bubi Rubinstein wiki hayatı ve biyografisi. Leon Bubi Rubinstein ve Filiz Akın.

PAYLAŞ
Leon Bubi Rubinstein resmi, kimdir, gençliği, wikipedia, wiki bilgileri?
  • 0
  • 53891
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Leon Bubi Rubinstein kimdir, resmi, fotoğrafı? Leon Bubi Rubinstein gençliği wiki bilgileri? Leon Bubi Rubinstein ve Filiz Akın? Leon Bubi Rubinstein wikipedia kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Leon Bubi Rubinstein kimdir, kaç yaşında, nereli?

Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın’ın eski eşidir. Leon Bubi Rubinstein doğum tarihi 4 Ekim 1938’dir. 2023 yılı itibari ile 85 yıl yaşındadır. Yeşilçam Sineması’nın ünlü oyuncusu Filiz Akın ile 1982 yılında nikah masasına oturdu. 11 yıl süren evliliğin ardından 1993 yılında çift boşanma kararı aldı. Leon Bubi Rubinstein Türk Sineması ve Yeşilçam Sineması’nın sarışın güzeli olarak gönüllerde taht kuran Filiz Akın’ın eski eşidir. 4 Ekim 1938 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Ermeni kökenlidir. 1970’li yıllarda Türkiye ve dünyada saygın iş adamları listesinde yer alan önemli şahsiyetlerdendir. Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın boşanmışlardır.

Leon Bubi Rubinstein hayatı ve biyografisi

Leon Bubi Rubinstein Türk ve Ermeni kökenli iş insanıdır. 4 Ekim 1938 yılında İstanbul’da zanaatkar bir ailede doğdu. Rubinstein ailesi İstanbul’da sanatkar işçilikleri ve dünya takı mimarisinin öncüleri arasında yer aldı. Eğitimine İstanbul’da başlayan Leon Bubi Rubinstein üniversite eğitimini Fransa’da Paris’te tamamladı. Aile geleneğinin varisi olarak kendi işletmelerinin varlığını üst seviyelere taşıyan Leon Bubi Rubinstein Yeşilçam Sineması’nın güzel aktristi Filiz Akın ile yapımcı Türker İnanoğlu’nun boşanmasının ardından 1975 yılında tanıştı.

Bilindiği üzere ilk evliliğini Türker İnanoğlu ile gerçekleştiren Filiz Akın’ın 20 Ağustos 1965 tarihinde bir oğlu dünyaya geldi. Oğlunun adı ise bugün Arka Sokaklarda rol alan İlker İnanoğlu’dur. Türker İnanoğlu’nun Yeşilçam Sineması döneminde ünlü starlardan Gülşen Bubikoğlu ile ilişkisinin başlaması üzerine Türker İnanoğlu ve Filiz Akın evliliği son bulmuştur. Filiz Akın oğlu İlker İnanoğlu’nun 17 yaşına girmesi ile Türker İnanoğlu’ndan boşandı.

Tarihiler 1982 takvimini gösterdiğinde Filiz Akın Ermeni asıllı işadamı Leon Bubi Rubinstein ile evlendi. Bu evliliğin ardından Filiz Akın Türkiye’den ayrıldı ve uzun bir süre yaşamına Farınsa, Paris’te devam ettirdi. Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın evliliği 11 yıl devam etti. 11 yıl Türkiye’den uzak bir ülkede yaşayan Filiz Akın ikinci evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamadı. 1993 yılında Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın anlaşmalı olarak yollarını ayırdı ve boşandı.

Filiz Akın ikinci evliliğinin ardından Türkiye’ye döndüğünde çok kısa bir sürenin ardından gönlünü bu kez Mit Müsteşarı Sönmez Köksal’a kaptırdı. Üçüncü kez nikah masasına oturan Filiz Akın bu evliliğini günümüzde sürdürmektedir. Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın evliliğinden herhangi bir çocukları dünyaya gelmemiştir.

Leon Bubi Rubinstein resmi

Leon Bubi Rubinstein resmi ve fotoğrafları hep merak konusu olmuştur. İşte Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın 1980-1990’lı yıllarına ait fotoğrafları.

Leon Bubi Rubinstein ve Filiz Akın
Leon Bubi Rubinstein ve Filiz Akın
Filiz Akın film setinden

Leon Bubi Rubinstein Wikipedia ve Vikipedi bilgileri

Leon Bubi Rubinstein Wikipedia ve Vikipedi bilgileri güncellenmemiştir. Leon Bubi Rubinstein FilizAkın ile olan evliliğini basından uzak tutmaya gayret etmiştir. Hatta Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın‘ın isteği üzerine evliliklerini ve yaşamlarının göz önünde olmaması için uzun yıllar yurt dışında yaşamayı tercih etmişlerdir. Bu nedenle nikahlarını resimleyen, yurtdışında kaldıkları süre zarfında çiftin hiç bir resminin internet kaynaklarında yer almadığı bilinmektedir. Leon Bubi Rubinstein kimdir, resmi, Leon Bubi Rubinstein Filiz Akın eski eşi hakkında wiki, vikipedi ve wikipedia bilgilerini sizler için derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!