Dilara Kaçmaz kimdir?

Dilara Kaçmaz kimdir, nereli, yaşı, boy kilo, sevgilisi, babası, annesi, kardeşi kim? Dilara Kaçmaz kitap Göğsündeki Uykumu Bölme oku? Dizileri, filmleri?

PAYLAŞ
Dilara Kaçmaz kimdir?
  • 0
  • 14350
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Dilara Kaçmaz
Doğum tarihi: 5 Ocak 1996
Doğum yeri: Sakarya
Boy: 1.62 cm
Kilo: 54 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Ufuk Akdoğan ile)
Meslek: Oyuncu, Fenomen, Dansçı
İnstagram hesabı için tıklayın

Dilara Kaçmaz nereli? Kaç yaşında?

Dilara Kaçmaz kimdir, nereli, yaşı, boy kilo, sevgilisi, babası, annesi, kardeşi kim? Dilara Kaçmaz kitap  Göğsündeki Uykumu Bölme oku? Dizileri, filmleri? Dilara Kaçmaz TikTok, YouTube kanalı, İnstagram hesabı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Dilara Kaçmaz hayatı ve biyografisi

Dilara Kaçmaz Türk Tiktoker, dansçı, yazar ve aynı zamanda dizi oyuncusudur. Dilara Kaçmaz 2011 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ardından hayatı bir anda değişmeye başladı ve dizilerde rol aldı. TikTok üzerinden paylaştığı video içerikleri ile ünlenen Dilara Kaçmaz kendi hayat hikayesini kaleme aldığı Göğsündeki Uykumu Bölme adlı kitabın da yazarıdır.

Dilara Kaçmaz kitap Göğsündeki Uykumu Bölme oku

Dilara Kaçmaz 5 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisinden küçük bir de kardeşi bulunmkatadır. Babası ve annesi ayrıdır. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Dilara Kaçmaz okul hayatı biraz karmaşık geçmiştir. Eğitim süreci boyunca pek çok okul değiştirmek durumunda kalmıştır. Kartal Ticaret Lisesi’nden mezun olmduktan sonra üniversite eğitimine Düzce Akçakoca’da Dış Ticaret Bölümü’nde sürdürdü. Ancak kısa bir süre sonra üniversiteyi de bırakmıştır.

Dilara Kaçmaz televizyon ve şov dünyası ile 2011 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile adım attı. 2013 yılında Mehmet Ali Erbil ile Aşka Gel programına katıldı. 2017 yılında ise ilk kez kameralrın karşısına geçerek “Aşkı Roman” dizisinde rol aldı. Bu dizide “Dilara” karakterine hayat verdi.

Dilara Kaçmaz dansları ve eğlenceli videoları ile her ne kadar neşelendirse de onun asıl yaşam hikayesi öz babası tarafından yıllarca cinsel istismara maruz kalmasıdır. Öz babası tarafından yıllarca cinsel istismara maruz kalan TikTok Fenomeni Dilara Kaçmaz’ın hikayesi herkesi derinden yaralamıştır. Hayat hikayesini yazdığı “Göğsündeki Uykumu Bölme” isimli kitabında detaylı olarak anlatmıştır. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Mehmet Ali Erbil’in programında yer almıştır. Özellikle Youtube üzerinden paylaştığı dans videoları ile tanınan Dilara Kaçmaz 2017 yılında Aşkı Roman dizisinde Dilara karakterini canlandırmıştır.

Galatasaray taraftarı olan Dilara Kaçmaz sevgilisi Ufuk Akdoğan’dır. Ayrıca fenomenin enleri bulunmaktadır. İşte en sevdiği yemekler; Yaprak Sarması, taze fasulye, köfte, patates ve kızartması fast food tarzını çok benimsemektedir. Enleri arasında meyve olarak muz, çilek ve şeftali yer alırken, en sevdiği renk mavidir. En sevfiği müzik tarzı arabesk, Müslüm Gürses hayranıdır. Bunun yanında slow ve türkçe pop müzik de dinelmektedir. Günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.

Dilara Kaçmaz dizileri ve filmleri

Dilara Kaçmaz oynadığı diziler? Dilara Kaçmaz hangi dizilerde oynadı? TV şovları?

  • 2017 Aşkı Roman (Dilara) TV Dizisi
  • 2013 Aşka Gel Mehmet Ali Erbil
  • 2011 Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışma Programı

Dilara Kaçmaz kitapları

Dilara Kaçmaz kaleme aldığı kitaplar aşağıda yer almaktadır.

  • Göğsündeki Uykumu Bölme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!