Samet Topçu kimdir?

Samet Topçu kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü ne zaman, boyu, kilosu, burcu? Samet Topçu sevgilisi? Samet Topçu nerede oturuyor? Samet Topcu lava? Samet Topçu Sametizs?

PAYLAŞ
Samet Topçu kimdir?
  • 0
  • 3607
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Samet Topçu nereli? Kaç yaşında?

Samet Topçu kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü ne zaman, boyu, kilosu, burcu? Samet Topçu sevgilisi? Samet Topçu nerede oturuyor? Samet Topcu lava? Samet Topçu Sametizs hakkında merak edilenler tik tok, youtube, instagram resmi hesapları, fotoğrafları, tik tok videoları, kardeşleri, annesi, arkadaşları kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Samet Topçu hayatı ve biyografisi

Samet Topçu Türk sosyal medya fenomeni, youtuber ve tiktoker’dır. Sosyal medya platformalrı üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve videoları ile tanınmaktadır.

Sametizs adı ile bilinen genç fenomenin gerçek adı Samet Topçu’dur. Samet Topçu 2004 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 16 yaşında olan fenomen öğrencidir. Bursa’da yaşamını sürdürren Samet Topçu sosyal medya camiasında farklı platfromlarda yüklediği video içerikleri ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Samet Topçu sevgilisi

Tiktok üzerinde 1 milyonu geçen hayran kitlesi ile giderek takipçi sayısını büyüten Samet Topçu 4 kardeştir. kardeşlerinden 2’si kız ve 2’si erkektir. Samet Topçu evin en büyük çocuklarındandır. Günümüzde paylaşımlarını sürdüren genç fenomen lise eğitimine devam etmektedir. Samet Topçu, aynı zamanda voleybol ile ilgilenmektedir. Süs köpeklerini çok seven Samet Topçu’nun fenomen macerası arkadaşları ile girdiği bir iddia sonrasında patladı. Videolar çekmeye başlayan Samet Topçu’nun ilk zamanlarda en büyük hayali fenomen olmaktı. Gözleri lens olmayan Samet Topçu çok merak edilen “izs’nin” manasına verdiği cevap ise şöyle; “imamın zalim sevgilisi” Ayrıca kendisine yöneltilen “Annen mi baban mı sorusuna karşın cevabı ise “annem” olmuştur.

Samet Topçu boyu kilosu yaş

Genç fenomen Samet Topçu boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu hakkında bilgi yoktur. Günümüzde video içerikleri yayınlamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!