Kübra Açıl

Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eşi, nasıl zayıfladı? Kübra Açıl boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Kübra Açıl
  • 0
  • 2924
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kübra Açıl sunucu, spor muhabiridir. Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablasıdır. 11 Şubat 1988 tarihinde Samsun’da doğdu. Yetenek Sizsiniz ve Survivor ekiplerinde yer alması ile ünlendi ve tanınmaya başladı. Özellikle TV8 ekranlarında yer alması ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi

Kübra Açıl hayatı ve biyografisi

Kübra Açıl 11 Şubat 1988 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı ve liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi bölümünde tamamladı.

Kübra Açıl kariyerinde hem sunuculuk hem de spor muhabirliği yaptı. Outdoor&Fitness için objektif karşısına geçti. Bir dönem voleybol takımında oynadı. 

Survivor 2022 All Star yarışma programı yorumcusu olan ve Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl TV8 ekranlarında izleyicinin merak ettiği isimler arasında yer aldı. Kübra Açıl aynı zamanda pilates eğitmenliği yapaktadır.

Kübra Açıl nasıl zayıfladı?

Hamilelik zamanlarında 95 kilo aldı. Pilates yaparak zayıfladığı sürede eğitmenlik yapmaya başladı. Kübra Açıl Şeyma Subaşı’ndan yaşça büyüktür.

Kübra Açıl evli mi, kiminle evli, kocası kim?

Futbolcu Merthan Açıl ile evli olan Kübra Açıl’ın bu evliliklerinden Duru ve Doruk asında iki çocuğu bulunmaktadır.

Kübra Açıl boy kilo ve hangi burç?

Kübra Açıl boyu, kilosu güncellenecektir. Burcu Kova’dır.

Kübra Açıl kaç yaşında? Kübra Açıl Survivorda yarıştı mı? Kübra Açıl kimle evli, kocası kim, kimdir, boyu, kaç yaşında? Kübra Açıl nasıl zayıfladı, Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı mı? Kübra Açıl Şeyma Subaşı küs mü? Kübra Açıl eski hali, Kübra Açıl voleybol oynuyor mu? Panorama yorumcusu kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!