Yasemin Yazıcı

Yasemin Yazıcı kimin kızı, aslen nereli, nereden mezun, kaç yaşında, sevgilisi, estetiksiz hali? Yasemin Yazıcı boy kilo yaş, dizileri, hangi lisede okudu, kısaca hayatı, vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

PAYLAŞ
Yasemin Yazıcı
  • 0
  • 2651
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Yasemin Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasemin Yazıcı tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 8 Eylül 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2021 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde ismini Son Yaz dizisinde Naz rolüne hayat vererek duyurdu ve tanınmaya başladı.

Yasemin Yazıcı hayatı ve biyografisi

Yasemin Yazıcı 8 Eylül 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Londra Ekonomi Okulu Sosyal Antropoloji bölümünde tamamladı. Ardından akademik kariyerine London Academy of Music and Dramatic Art’da devam etmeye başladı.

Yasemin Yazıcı Dialog İletişim’de diksiyon dersleri aldı. Eş zamanlı olarak Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldı. Gelişimini dans ve vokal eğitimi alarak devam ettirdi. Ardından İstanbul Film Akademi’de Pratik Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim aldı. Yasemin Yazıcı oyunculuk kariyerine ilk kez Son Yaz dizisinde Naz rolü ile adım attı.  2022 yılında Aşk Taktikleri Netflix Filmi yapımında Meltem rolünü oynadı. Aynı yıl Kara Tahta dizisinde Esra rolüne hayat veren isim oldu.

2017 yılında tiyatro oyunlarında sahne almaya başlayan Yasemin Yazıcı tiyatro oyunları arasında Bir Yaz Gecesi Rüyası, Ayrılma, Kral Oidipus, Lysistrata, Hugo Sistemi, Antigone ve Faust adlı oyunlar yer almaktadır.  Kendisini ailesine düşkün, pozitif, duygusal, meraklı, cana yakın olarak tanımlamaktadır.  Ekstrem sporları seven güzel oyuncu doğada vakit geçirmeyi de sevmektedir. Kara Tahta Esra rolü ile 2022 yılında TRT ekranlarında Kara Tahta dizisi oyuncuları arasında yer alan Yasemin Yazıcı günümüzde dizi ve film çalışmalarına devam etmektedir.

Yasemin Yazıcı boy kilo ve hangi burç?

Yasemin Yazıcı boyu 1.66 cm kilosu 52 kg ve burcu Yay.

Yasemin Yazıcı estetiksiz hali

Yasemin Yazıcı estetiksiz hali takipçileri tarafından merak edilse de estetik olup olmadığı bilinmemektedir.

Yasemin Yazıcı sevgilisi?

Yasemin Yazıcı sevgilisi bulunmaktadır.

Yasemin Yazıcı dizileri ve filmleri

Yasemin Yazıcı oynadığı diziler? Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı?

  • 2022 Kara Tahta (Esra)
  • 2022 Aşk Taktikleri (Meltem)
  • 2021 Son Yaz (Naz)

Yasemin Yazıcı kimin kızı, aslen nereli, nereden mezun, kaç yaşında, sevgilisi, estetiksiz hali? Yasemin Yazıcı boy kilo yaş, dizileri, hangi lisede okudu, kısaca hayatı, vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!