Mert Ramazan Demir kimdir, sevgilisi, ailesi, boy, yaş, dizileri?

Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir nereli? Mert Ramazan Demir yaş? Mert Ramazan Demir sevgilisi? Mert Ramazan Demir ailesi kim? Mert Ramazan Demir Kuruluş Osman dizisinde rol aldı mı? Mert Ramazan Demir Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadı mı?  Mert Ramazan Demir hayatı vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgisi haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.       

PAYLAŞ
Mert Ramazan Demir kimdir, sevgilisi, ailesi, boy, yaş, dizileri?
  • 0
  • 3695
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Mert Ramazan Demir kimdir nerelidir? Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir nerelerde oynadı? Mert Ramazan Demir kimin oğludur? Ünlü dizi oyuncusu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını Ferit rolü ile tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Peki, Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir nereli? Mert Ramazan Demir yaş? Mert Ramazan Demir sevgilisi? Mert Ramazan Demir ailesi kim? Mert Ramazan Demir Kuruluş Osman dizisinde rol aldı mı? Mert Ramazan Demir Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadı mı?  Mert Ramazan Demir hayatı vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgisi haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.       

Mert Ramazan Demir sevgilisi

Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?         

Mert Ramazan Demir dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. 25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. 17 yaşında ilk kez sahne aldığı tiyatro oyunu sayesinde oyunculuk ile tanıştı. 2008 yılında ilk kez kameraların karşısına Arka Sokaklar dizisi ile adım attı. En büyük çıkışını Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile gerçekleştirdi.

Mert Ramazan Demir hayatı ve biyografisi

Mert Ramazan Demir 25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. Memleketi aslen Kocaeli’dir. Çocukluk yıllarının büyük bir bölümü Şile’de geçti. Annesi ev hanımı ve babası esnaftır. Toplamda 5 erkek kardeştirler. Mert Ramazan Demir eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başladı. 17 yaşında Denizli’de üniversite eğitimi alan abisinin yanında yaşarken o dönemlerde abisinin sahne aldığı bir tiyatro oyununda ilk kez rol aldı. Böylece oyunculuğa resmen adım attı. Bu süreçten sonra profesyonel oyunculuk eğitim almaya başladı. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı.

Mert Ramazan Demir kariyerini inşa ettiği ilk dizi film projesi 2008 yılında Arka Sokaklar dizisi oldu. 2015 yılında ilk kez beyazperde de Aşkopat sinema filminde rol adı. 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol aldı. 2019 yılında I Am You,  Üç Harfliler: Adak ve Sesinde Aşk Var yapımlarında rol aldı.2020 yılında Çıplak ve Öğretmen yapımlarında rol alarak adından söz ettirmeye başladı. 2021 yılında oyunculuk kariyerinin zirvesinde yer aldı. Aynı yıl Ölüm Zamanı, Ufo ve Kuruluş Osman dizi yapımlarında yer aldı.

2022 yılında Şahmaran dizisinde rol alan Mert Ramazan Demir 2023 yılında Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile en büyük çıkışını yakaladı. Dünya sinemasında en beğendiği oyuncular arasında Daniel Day Lewis ve Leonardo Di Caprio yer almaktadır. Başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir dizi ve film çalışmalarını günümüzde devam etmektedir.

Mert Ramazan Demir ailesi?   

Mert Ramazan Demir ailesi? Bunun yanında Mert Ramazan Demir kimin oğludur? Mert Ramazan Demir babası, Mert Ramazan Demir annesi ve Mert Ramazan Demir abisi kim soruları da cevaplarını beklerken, ünlü oyuncu 5 erkek kardeşin en küçüğüdür.

Mert Ramazan Demir sevgilisi?          

Mert Ramazan Demir sevgilisi ve Mert Ramazan Demir eski sevgilisi Yalı Çapkını dizisinde oynadığı ilk bölümden beri merak ediliyor. Hatta izleyiciler Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir sevgili mi sorusunun yanıtını da aramaya başladı. Ayşe Fatma Aslanpay Mert Ramazan Demir ile sevgili olduğu bilinmektedir. Mert Ramazan Demir eski sevgilisi ne gelince bir dönem oyuncu Serra Arıtürk ile sevgili olduğu biliniyor.               

Mert Ramazan Demir Kürt mü?

Mert Ramazan Demir Kürt mü? Mert Ramazan Demir aslen nereli sorusuda en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Mert Ramazan Demir aslen Kocaelilidir. Kürt kökenli olmadığı biliniyor.

Mert Ramazan Demir eski hali?

Mert Ramazan Demir eski hali ile yeni imajı arasında çok fark bilinmiyor. Sadece biraz daha olgunlaştığını söylemek mümkün. 

Mert Ramazan Demir boy kilo ve hangi burç?

Mert Ramazan Demir boyu 178 cm kilosu 73 kg ve burcu Yay. Göz rengi ise Kahverengi.

Mert Ramazan Demir dizileri ve filmleri

Mert Ramazan Demir oynadığı diziler? Mert Ramazan Demir hangi dizilerde oynadı? Mert Ramazan Demir nerelerde oynadı? Mert Ramazan Demir TV ve filmleri aşağıda yer alamkatadır.

  • 2023 Yalı Çapkını (Ferit)
  • 2022 Şahmaran (Cihan)
  • 2021 Kuruluş Osman (Mehmet)
  • 2021 Ufo (Ese)
  • 2021 Ölüm Zamanı (Ayhan)
  • 2020 Öğretmen (Ateş)
  • 2020 Çıplak (Cem)
  • 2019 Sesinde Aşk Var (Buğra)
  • 2019 Üç Harfliler: Adak (Metin)
  • 2019 I Am You
  • 2017 Fazilet Hanım ve Kızları
  • 2015 Aşkopat
  • 2008 Arka Sokaklar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!