Serhan Asker nerelidir? Alevi mi, kaç evlilik yaptı, çocuğu?

Halk TV Serhan Asker kim? Serhan Asker’in dedesi kimdir? Serhan Asker’in doğum yeri neresi, kaç yaşında? Serhan Asker in doğum yeri neresi? Serhan Asker ne mezunu? Serhan Asker hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Serhan Asker nerelidir? Alevi mi, kaç evlilik yaptı, çocuğu?
  • 0
  • 31506
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Serhan Asker Alevi mi, evli mi, whatsapp numarası, eşi kim, kiminle evli, iletişim bilgisi, aslen nerelidir, babası nereli? Serhan Asker’in ilk eşi? Halk TV Serhan Asker kim? Serhan Asker’in dedesi kimdir? Serhan Asker’in doğum yeri neresi, kaç yaşında? Serhan Asker in doğum yeri neresi? Serhan Asker ne mezunu? Serhan Asker hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde sizlerle birlikte olacak.

Serhan Asker kimdir, kaç yaşında, nereli?

Serhan Asker Gazeteci, sunucu ve yazardır. 1974 yılında Hatay’da doğdu. 1995 yılında ilk kez Milliyet Gazetesi’nde çalışarak medya sektörüne adım attı. Ardından televizyonculuk, sunuculuk, yapımcılık, köşe yazarlığı ve çeşitli kitaplar kaleme almaya başladı. 2001 yılında RTGD tarafından röportaj dalında “Televizyon Oscarı” ile ödüllendirildi. Bunun yanında çeşitli ödülleri de bulunmaktadır.

Serhan Asker hayatı ve biyografisi

Serhan Asker 1974 yılında Hatay’da doğdu. Eğitim hayatına Gaziantep’te başladı. Lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Ardından üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde sürdürdü ve mezun oldu. Bir dönem yurtdışında Almanya’da siyaset muhabirliği üzerine master gerçekleştirdi.

Serhan Asker Gazetecilik kariyerine ilk kez Milliyet Gazetesi’nde çalışarak adım attı. Ardından TRT Haber ve Spor yayınları Dairesi Başkanlığı’nda politika muhabiri olarak görev aldı. Formula 1, Avrupa Futbol Şampiyonası programlarının hem yapımını hem de sunumunu yaptı. Yaklaşık 7 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Euro 2012’ye Doğru ve Rio Yolu programlarını sundu.

2018 yılında TRT’den istifa etti. Ardından Halk TV Genel Yayın Koordinatörü olarak yeni görevine başladı. Görkemli Hatıralar ve Siyaset Kültürü programlarını sunmaya başladı. 2004 yılında Krizden Çıkış ve Çağdaş Sosyal Demokrasi kitaplarını kaleme aldı. Ardından Efsane Değil İnsanım kitabını yazdı 2008 yılında RTGD Oscar ödülüne layık görüldü. Hürriyet Gazetesindeki Ambarda Doğdu Önce Kadınları Kurtardı projesi ile adından çok söz ettirdi.

Serhan Asker 2016 yılında Gizem Asker ile evlendi. Bu evlilik 2019 yılında 3 yıl sonra son buldu. Serhan Asker günümüzde televizyon ve gazetecilik alanında çalışmalarına devam etmektedir.

Serhan Asker boy kilo ve hangi burç?

Serhan Asker boyu 1.72 cm Kilosu 75 kg ve burcu Oğlak.

Serhan Asker’in babası kim, nereli?

Serhan Asker’in babası köken olarak Hatay’ın en eski en yerli ailesine mensuptur.

Serhan Asker eşi? Serhan Asker kaç evlilik yaptı?

Serhan Asker kaç evlilik yaptı?  Serhan Asker evli mi kaç çocuğu var? Serhan Asker’in çocuğu var mı? Serhan Asker 2016 yılında Gizem Asker ile nikah masasına oturdu. 3 yıl evli kalan Serhan Asker ve Gizem Asker çifti boşanma kararı aldı. Bu 3 yıllık evliliklerinden herhangi bir çocukları olup olmadığı ise bilinmiyor.

Serhan Asker’in dedesi kimdir?

Serhan Asker’in dedesi Hataylı köklü bir aileye mensup olduğu bilinmektedir.

Serhan Asker kitapları

  • 2017 Efsane Değil İnsanım
  • 2006 Çağdaş Sosyal Demokrasi
  • 2004 Krizden Çıkış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!