Begüm Polat

Begüm Polat kimdir, kaç yaşında, şarkıları, nereli, sevgilisi, nasıl ünlü oldu, kim dövdü, hangi dizilerde oynadı, Begüm Polat sevgilisi Harun kim, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

PAYLAŞ
Begüm Polat
  • 0
  • 3679
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Begüm Polat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Begüm Polat besteci, oyuncu ve müzisyendir. 6 Haziran 1994 tarihinde Ankara’da doğdu. Reynmen’in paylaştığı bir video ile hayatı bir anda değişti. Begüm Polat müzik kariyerinin yanında, tiyatro ve rol aldığı sinema filmi ile de adında söz ettirmeyi başarmıştır. 2015 Kral TV Türkiye Gençlik Ödüllerinde Susardın şarkısı ile Türkiye Gençlik Performans Özel Ödülünü kazanan isim oldu. Bu süreçten sonra tanınmaya başladı.

Begüm Polat hayatı ve biyografisi

Begüm Polat 6 Haziran 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Babası Kırşehirli ve annesi Orduludur. Memur bir ailede büyüdü. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Henüz ilkokul sıralarındayken katıldığı ses yarışmasında Ben Seni Sevdiğimi Dünyalara Bildirdim  türküsü ile birincilik ödülüne layık görüldü. Müzik kariyerinin yanı sıra Taekwondo eğitimi aldı. Bu sıralarda Türk Sanat Müziği alanında dereceler aldı. Ankara İnönü Anadolu Lisesinde eğitim aldığı yıllarda TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Gençlik Korosu ile TRT Ankara Radyosu Çok Sesli Müzik Gençlik Korosu sınavlarına katıldı. Arından kariyerine Çok Sesli Gençlik Korosunda devam etti.

TRT Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Şef Turhan Öge, Klasik Kemençe Sanatçısı Selçuk Sipahioğlu, Şan Eğitmeni ve Ses Sanatçısı Aziz Çağatay ve TRT Ses Sanatçısı Feruzan Esmergül’den şan ve nota eğitimi aldı. Ardından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Klasik Türk Müziği Sanatçısı Şef Şentürk Deveci’den eğitim aldı. Liseden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan bölümü, Bilkent Üniversitesi Opera Şan Bölümü ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde eğitim gördü. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Klasik Türk Müziği korosunun sınavını kazandı.2015 Kral TV Türkiye Gençlik Ödüllerinde kendi bestesi Susardın şarkısı ile Türkiye Gençlik Performans Özel Ödülünü kazanan isim oldu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi Ankara Akademi’de sinema ve sahne sanatları oyunculuk eğitimi aldı. 2018 yılında beyazperde de Koyver Gitsin sinema filminde Halime karakterine hayat veren isim oldu. Begüm Polat’ın büyük idolü usta sanatçı Neşet Ertaş olmuştur. Fenerbahçe taraftarı olan güzel sanatçı at binmeyi ve spor yapmayı sevmektedir.

Begüm Polat boy kilo ve hangi burç?

Begüm Polat boyu 1.67 cm kilosu 55 kg ve burcu İkizler.

Begüm Polat sevgilisi?

Begüm Polat sevgilisi Harun hakkında bir bilgi yoktur. Güzel sanatçı bekradır.

Begüm Polat dizileri ve filmleri

Begüm Polat oynadığı diziler? Begüm Polat hangi dizilerde oynadı?

  • 2018 Koyver Gitsin

Begüm Polat kimdir, kaç yaşında, şarkıları, nereli, sevgilisi, nasıl ünlü oldu, kim dövdü, hangi dizilerde oynadı, Begüm Polat sevgilisi Harun kim, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!