Çağla Çetinöz kimdir?

Çağla Çetinöz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Çağla Çetinöz sevgilisi? Burnu estetik mi? Estetiksiz hali? Çağla Çetinöz hakkında kısaca hayatı .

PAYLAŞ
Çağla Çetinöz kimdir?
  • 0
  • 4559
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Çağla Çetinöz
Doğum tarihi: 1 Ocak 1993
Doğum yeri: Çanakkale
Boy: 1.80 cm
Kilo: 54 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Yarışmacı
İnstagram hesabı için tıklayın

Çağla Çetinöz nereli? Kaç yaşında?

Çağla Çetinöz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Çağla Çetinöz sevgilisi? Burnu estetik mi? Estetiksiz hali? Çağla Çetinöz hakkında kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Çağla Çetinöz hayatı ve biyografisi

Çağla Çetinöz Türk sosyal medya fenomeni ve yarışmacıdır. İşte Benim Stilim isimli moda programında yarışmacı olarak tanındı.

Çağla Çetinöz sevgilisi

Çağla Çetinöz 1993 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Çanakkale’de başladı. Televizyon ekranlarında 2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmaya katılabilmek için 5 ay bekledi. Ardından İstanbul Beylikdüzü’nde yaşamaya başladı.

Çağla Çetinöz’ün kariyer yolculuğu yılında katıldığı İşte Benim Stilim adlı yarışma programına katılması ile bir anda değişmeye başladı. Televizyon ekranlarında yarıştıktan sonra sosyal medya da kana kuran ve paylaşımlar yapan Çağla Çetinöz kısa sürede ünlenen fenomenler listesinde yar almaya başladı.

Çağla Çetinöz İşte Benim Stilim

Çağla Çetinöz dövmelerini 16 yaşından itibaren yapmaya başlamıştır. Vücudundaki dövmeler takipçileri tarafından beğeni toplamaktadır. Çağla Çetinöz, youtube kanalından özellike cilt bakımı ve makyaj videoları, vlog, saç tasarımı ve bakımı, bunun yanında seyahat videoları paylaşmaktadır. Çağla Çetinöz bekar olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!