Çağlar Ökten

Seda Sayan ile evlenen şarkıcı Çağlar Ökten kaç yaşında, aslen nereli, kaç evlilik yaptı? Enbe Orkestrası Çağlar Ökten kaç yaşında, kısaca hayatı ve biyografi bilgisini derledik.

PAYLAŞ
Çağlar Ökten
  • 0
  • 4657
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağlar Ökten solist ve müzisyendir. Enbe Orkestrası eski solistlerindendir. 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile tanışması ile hayatı bir anda değişmeye başladı. Seda Sayan’a solistlik yaparak adını duyurdu. Ardından Seda Sayan’la sevgili olması ve akabinde evlenmesi ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

Çağlar Ökten hayatı ve biyografisi

Çağlar Ökten 21 Haziran 1987 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Tarsus’ta başladı. Elektrik teknisyeni bir baba ve ev hanımı bir anneden doğan Çağlar Ökten müzik kariyerine çocuk yaşlarda başladı. Profesyonel müzik hayatına 7 yaşında adım attı. Okul sıralarında çeşitli etkinliklere ve organizasyonlara katıldı.

Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünde devam etti ve mezun oldu. Çağlar Ökten Seda Sayan ile tanışması ardından hayatı bir anda değişmeye başladı. Seda Sayan’ın sunduğu programda solistlik yapmaya başladı. Bu sıralarda Seda Sayan ile yakınlaşmaları oldu. Sevgili olduktan sonra bu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Çağlar Ökten Seda Sayan 2022 yılında evlenen çiftler arasında yer aldı.

Çağlar Ökten boy kilo ve hangi burç?

Çağlar Ökten boyu 1.85 cm kilosu 80 kg ve burcu İkizler.

Çağlar Ökten Seda Sayan yaş farkı?

59 yaşında olan Seda Sayan ile Çağlar Ökten yaş farkı 25’tir.Çağlar Ökten Seda Sayan’dan 25 yaş küçüktür. Seda Sayan daha önce 6 kez nikah masasına oturmuştur. 7. evliliğini de Çağlar Ökten ile gerçekleştirmiştir.

Şarkıcı Çağlar Ökten kaç yaşında, aslen nereli, kaç evlilik yaptı? Enbe Orkestrası Çağlar Ökten kaç yaşında, kısaca hayatı ve biyografi bilgisini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!