Ece Targıt

Ece Targıt kimdir, kaç yaşında, boyu? Ece Targıt babası ne iş yapıyor? Ece Targıt eşi, evli mi, sevgilisi kim? Hakkında kısaca bilgiler hayatı ve biyografisini derledik.

PAYLAŞ
Ece Targıt
  • 0
  • 3926
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ece Targıt kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ece Targıt youtuber ve sosyal medya fenomenidir. 8 Temmuz 1992 tarihinde doğdu. Youtube ve diğer soysa medya kanalları üzerinden makyaj, cilt bakımı, kişisel gelişim, güzellik ve saç bakımı gibi paylaşımları üle ünlendi ve kısa sürede tanınmaya başladı. Hatırı sayılır geniş bir kitle tarafından takip edilen Ece Targıt özel yaşamı, sevgilileri ve evliliği ile de magazin ve fenomen dünyasının bilinen simaları arasında yer almayı başarmıştır. Ailesi hakkında da aile kökeni merak edilen Ece Targıt hakkında derlediğimiz bilgileri sizlerle buluşturuyoruz.

Ece Targıt hayatı ve biyografisi

Ece Targıt 8 Temmuz 1992 tarihinde dünyaya geldi. Ece Targıt annesi Ayşenur Targıt ve babası Sefa Targıt’tır. Eğitim ve öğretim hayatına baktığımızda prestijli okullarda okuduğunu söylememiz mümkün. Güzel fenomen Galileo Galilei İtalyan Lisesi’nden mezun oluktan sonra Parsons The New School For Design’da Design & Management üzerine eğitim aldı.

Ece Targıt Youtube, Twitter ve Instagram kanallarından ve podcast yayınlarından kendisinde söz etmeyi başarmıştır.  Ece Targıt kariyerinde Garance Doré’nin stüdyosunda staj yaptı. Daha sonra New York’ta Estee Lauder şirketinde staj yaptı.Ülkemizde de Estee Lauder firmasında PR ve eğitim departmanlarında görev aldı.

2018 yılında Bali’de 200 saatlik Yoga Eğitmenliği sertifikası  aldı. Ardından Reiki ve Crystal Healing eğitimlerini tamamladı. 2019 syılında İstanbul Etiler’de FlovStudio Yoga ve Meditasyon Merkezi açtı.

Özel yaşamı ile de gündeme gelen güzel fenomen Ece Targıt Can Günşiray ile 5 Eylül tarihinde nikah masasına oturdu. Eski sevgilisinin adı ise takipçilerinin de bildiği üzere Sami’dir. Ece Targıt günümüzde New York’ta yaşamını sürdürmektedir.

Ece Targıt boy kilo ve hangi burç?

Ece Targıt boyu 1.59 cm kilosu 54 kg ve burcu Yengeç.

Ece Targıt eşi, sevgilisi?

Ece Targıt Can Günşiray ile 5 Eylül tarihinde nikah masasına oturdu. Eski sevgilisinin adı ise Sami’dir.

Ece Targıt kimdir, kaç yaşında, boyu? Ece Targıt babası ne iş yapıyor? Ece Targıt eşi, evli mi, sevgilisi kim? Hakkında kısaca bilgiler hayatı ve biyografisini derledik.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!