Emir Sarıcan kimdir?

Emir Sarıcan kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Emir Sarıcan sevgilisi? Emir Sarıcan telefon numarası dışında tik tok, instagram, youtube hesabı?

PAYLAŞ
Emir Sarıcan kimdir?
  • 0
  • 2639
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Emir Sarıcan nereli? Kaç yaşında?

Emir Sarıcan kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Emir Sarıcan sevgilisi? Emir Sarıcan telefon numarası dışında tik tok, instagram, youtube hesabı? Emir Sarıcan Selinay Yalçın? emir.srcn hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Emir Sarıcan hayatı ve biyografisi

Emir Sarıcan Türk Fenomen, Tiktoker ve Youtuber’dır. Sosyal medya uygulamaları üzerinden paylaştığı zengin video içerikleri ve fotoğrafları ile tanınmaktadır.

Emir Sarıcan sevgilisi

Emir Sarıcan gerçek ve tam adı ile Dikte Sarıcan 2003 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tuana adında bir kız kardeşi bulunan Emir Sarıcan – emir.srcn son zamanların tik tok, youtube ve instagram üzerinden yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede yıldızı parladı.

Emir Sarıcan doğum tarihi

2018 yılında tik tok ile internet ve sosyal medya camiasına giriş yaptı. Bazen kardeşi ile de videolar çeken genç fenomen Emir Sarıcan boyu 1.74 cm, kilosu 52 kg, burcu Yay.

Emir Sarıcan Selinay Yalçın

Emir Sarıcan Ezhel hayranıdır. En sevdiği yemekler arasında aş mantı yer almaktadır. Emir Sarıcan sevgilisi hakkında şuan da net bir bilgi yoktur. Genç fenomen günümüzde video paylaşımlarına devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!