Era Istrefi kimdir?

Era Istrefi kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Era Istrefi sevgilisi? Era Istrefi Bonbon şarkısı ile üne kavuştu. Era Istrefi Bonbon hangi dil?

PAYLAŞ
Era Istrefi kimdir?
  • 0
  • 3255
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Era Istrefi nereli? Kaç yaşında?

Era Istrefi kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Era Istrefi sevgilisi? Era Istrefi Bonbon şarkısı ile üne kavuştu. Era Istrefi Bonbon hangi dil? Era Istrefi şarkıları boy kilo bilgileri hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Era Istrefi hayatı ve biyografisi

Era Istrefi Kosova’lı top müzik sanatçısı, şarkıcı, besteci ve söz yazarıdır. Era Istrefi Bonbon şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayarak tüm dünyada tanınan ve bilinen bir şarkıcıdır.

Era Istrefi 4 Temmuz 1994 yılında Priştine‘de dünyaya geldi. Era Istrefi babası Nezir Istrefi ve annesi ise 1980’li ve 1990’lı yılların fırtına estiren sanatçılarından Suzana Tahirsylaj’dır. Annesi Arnavut kökenli sanatçılardandır. Aynı zamanda Era Istrefi kardeşi de meslek olarak şarkıcılık yapmaktadır.

Era istefi sevgilisi

“Bonbon” şarkısı ile tüm dünyada büyük bir çıkış yakalayan ve güzelliği ile büyüleyen Era Istrefi ses tonundaki Sia ve Rihanna benzetmeleri ile milyonlarca kişinin beğenisini kazanmıştır.YouTube üzerinden 600 milyona ayklaşan izlenme ile rekor kıran Era Istrefi en büyük desteğini sanatçı annesinden almıştır.

Era istefi nereli

Era Istrefi müzik kariyerine 2013 yılında” Mani për money” şarkısı ile adım attı. Ardından “A Po Don” isimli müzik çalışmasını tüm dünyaya duyrudu. En büyük çıkışını “E Dehun” adlı şarkısı ile yapan Era Istrefi “Video Festivali Ödülleri”nde “En İyi Yeni Sanatçı” ödülünün sahibi oldu. 2015 yılında “Bonbon” şarkısı ile kasıp kavuran Era Istrefi tüm dünyada müzik platformlarında en çok çalınan şarkıcı unvanını aldı. Medyada  2016 yılında Arnavutluk vatandaşı olması ile gündeme geldi.

Era istefi kimdir

Era Istrefi boyu 1.75 cm kilosu 60 kg ve gözleri kahverengidir. Günümüzde müzik çalışmalarına devam etmektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!