Eylül Tumbar boy, yaş, sevgilisi, estetiksiz hali, kimdir, dizileri?

PAYLAŞ
Eylül Tumbar boy, yaş, sevgilisi, estetiksiz hali, kimdir, dizileri?
  • 0
  • 1156
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Eylül Tumbar tv dizileri, boy, yaş, sevgilisi, burcu, kaç yaşında, kimdir, nereli, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı, ne okuyor, nasıl ünlü oldu, annesi kimdir, boyu, kilosu? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Eylül Tumbar estetiksiz hali? Eylül Tumbar hayatı Wikipedia ve imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Eylül Tumbar dizi, reklam ve sinema film oyuncusudur. 19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir’de doğdu. Rol aldığı filmleri ile kısa sürede tanınmaya başladı.

Eylül Tumbar hayatı ve biyografisi

Eylül Tumbar 19 Ağustos 2002 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde sürdürdü ve mezun oldu. Henüz 15 yaşında oyunculuk eğitimi aldı.

Eylül Tumbar, oyunculuk kariyerine ilk kez 2023 yılında Biz Kimden Kaçıyorduk Anne adlı yapımla adım attı. Bu yapımda Aslı rolüne hayat verdi.

2023 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Alize karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eylül Tumbar Afra Saraçoğlu ile çok benzetilmektedir. Aynı şekilde güzel oyuncu Eylül Tumbar Ceyda Kasabalı ile de çok benzetilmektedir. Eylül Tumbar günümüzde dizi film reklam çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürmeye devam etmektedir.

Eylül Tumbar boy kilo ve hangi burç?

Eylül Tumbar boyu 1.65 cm, kilosu 48 kg ve burcu Aslan?

Eylül Tumbar estetiksiz hali?

Eylül Tumbar estetiksiz hali hakkında burun estetiği, dudak dolgusu, kaş kaldırma gibi ameliyatların yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

Eylül Tumbar dizileri ve filmleri

Eylül Tumbar oynadığı diziler? Eylül Tumbar hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Kendi Düşen Ağlamaz (Alize)
  • 2023 Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Aslı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!