Gürcan Yücel

Gürcan Yücel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, Hande Kazanova eşi Gürcan Yücel yaşı? Gürcan Yücel boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi.

PAYLAŞ
Gürcan Yücel
  • 0
  • 14968
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gürcan Yücel kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, yaşı, instagram hesabı, burcu, aslen Kayseri mi memleketi? Gürcan Yücel Hande Kazanova eşi Gürcan Yücel vikipedi, wikipedia, hayatı ve biyografi bilgileri? Gürcan Yücel ne iş yapıyor? Hande Kazanova Gürcan Yücel ne zaman evlendi? Hande Kazanova’nın çocuğu var mı?

Gürcan Yücel 1970 yılında dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunudur. Türkiye’nin saygın işadamları arasında yer alan Gürcan Yücel GGSoft yazılım şirketinin ortağıdır.

Hande Kazanovanın çocuğu var mı

İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren GGSoft Yazılım, PaperWork süreç ve doküman yönetim çözümü alanında çalışmalarını sürdürmektedir. PaperWork, 1998 yılından bugüne müşterilerine elektronik arşivleme alanında hizmetlerini sürdürüyor

Gürcan Yücel Astroloji yazarı ve oyuncu Hande Kazanova ile 2009 yılından itibaren seviyeli birlikteliğiyle magazin ve basın organlarında yer almaya başladı. Gürcan Yücel Hande Kazanova bu birlikteliklerini 2011 yılında Como Gölü, İtalya’da evlilikle taçlandırdı. Gürcan Yücel Hande Kazanova’nın çocuğu var mı bilinmemektedir.

Hande Kazanova Gürcan Yücel

Gürcan Yücel Hande Kazanova İtalya Como Gölü’nde düzenlenen düğün törenine oyuncu Berna Laçin ve Tolga Eşiz, yakın oyuncu arkadaşı Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu, aynı zamanda Alegra Levi, Fratelli La Bufala Restaurant patronları KemalMargherita Okan, ayrıca ünlü yönetmen Ümmü Burhan ve Emre Arda katıldı. Gürcan Yücel eşi Hande Kazanova’nın gelinliği Rana-Berna Canok kardeşler tarafından tasarlanmıştır.

Gürcan Yücel instagram hesabı dışında doğrudan iletişim kurmak isteyenler için Gürcan Yücel Linkedin hesabına ulaşabilirsiniz. Gürcan Yücel boyu, kilosu ve burcu bilgileri kısa süre içinde güncellenecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!