Hakan Kakız

Hakan kakız kimdir hayatı? Hakan Kakız kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi, boyu, oynadığı diziler, eski ve estetiksiz hali? Hakan Kakız ne oldu? Instagram neden kapandı? Hakan Kakız ameliyat oldu mu? Hakan Kakız evli mi, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

PAYLAŞ
Hakan Kakız
  • 0
  • 3316
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Hakan Hakan Kakız kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hakan Kakız sunucusu, oyuncu, dj ve sosyal medya fenomenidir. 28 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. Türkiye’de ablan star bebeğim sözüyle Twitter ve Vine platformlarında ve diğer sosyal medya kanallarında eğlenceli kimliği ve paylaşımlarıyla kısa sürede ün kazandı ve tanınmaya başladı. Hakan Kakız ayrıca uzun bacaklarıyla bacak güzeli lakabıyla da bilinmektedir. Merhum Caner Çalışır, Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina ile birlikte duyuran isimlerdendir. Ayrıca oyunculuk ve sunuculuk mesleği ile de tanınmaktadır. Euro D ekranında sunuculuk yapmıştır. Bir dizi ve beyazperde de bir sinema filminde rol almıştır. Estetik geçiren ünlü fenomen spor yaparak formunu korumaktadır. Ayrıca iki adet sevimli köpeği bulunmaktadır.

Hakan Kakız hayatı ve biyografisi

Hakan Kakız 28 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesine düşkünlüğü ile bilinmektedir. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Merhum fenomen Caner Çalışır’ın çocukluk arkadaşıdır. Liseden sonra üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde sürdürdü ve mezun oldu.

Hakan Kakız ilk kez Twitter ve Vine platformlarında eğlenceli paylaşımları ile adını duyurdu. Merhum Caner Çalışır, Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina ile birlikte o dönemlerde ablan star bebeğim sözüyle bir anda tüm magazin ve basının odağı oldu. Hakan Kakız kariyeri boyuncu DJ’lik dizi ve sinema oyunculuğu ve televizyon sunuculuğu gibi farklı dallarda kendisini ve başarısını gösterdi.

Hakan Kakız Euro D ekranlarında sunuculuk yaptı. 2009 yılında ilk kez Aile Reisi dizisinde Tarık rolüne hayat verdi ve oyunculuk konusunda takipçilerinden tam not aldı. 2010 yılında Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde sinema filmi ile beyazperde de boy gösteren isimler arasında yer aldı. İki adet sevimli köpeği bulunan Hakan Kakız bazı mekanlarda DJ olarak yer almaktadır. Ülkemizde uzun bacaklarıyla bacak güzeli lakabıyla tanınmaktadır. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Hakan Kakız eski hali

Hakan Kakız estetiksiz ve ameliyat olmadan önceki hallerine magazinde rastlamak mümkündür.

Hakan Kakız boy kilo ve hangi burç?

Hakan Kakız boyu 1.91 cm, kilosu 80 kg ve burcu Başak.

Hakan Kakız sevgilisi kim?

Hakan Kakız sevgilisi olup olmadığı bilinmektedir. Bir dönem sanatçı Zerrin Özer’in eski eşi Murat Akınca ile ismi anılmıştır.

Hakan Kakız dizileri ve filmleri

Hakan Kakız oynadığı diziler? Hakan Kakız hangi dizilerde oynadı?

  • 2010 Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde
  • 2009 Aile Reisi (Tarık)

Hakan kakız kimdir hayatı? Hakan Kakız kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi, boyu, oynadığı diziler, eski ve estetiksiz hali? Hakan Kakız ne oldu? Instagram neden kapandı? Hakan Kakız ameliyat oldu mu? Hakan Kakız evli mi, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!