Dr. İbrahim Uslu kimdir?

Dr. İbrahim Uslu kimdir, nereli, kaç yaşında? Dr. İbrahim Uslu evli mi, eşi kim, çocukları var mı? Dr. İbrahim Uslu yorumları, hangi partili? Dr. İbrahim Uslu hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Dr. İbrahim Uslu kimdir?
  • 0
  • 5149
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Dr. İbrahim Uslu
Doğum tarihi: 30 Temmuz 1966
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.73 cm
Kilo: 89 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Zeynep Karahan Uslu ile)
Meslek: Araştırma Görevlisi
Twitter hesabı için tıklayın

Dr. İbrahim Uslu nereli? Kaç yaşında?

Dr. İbrahim Uslu kimdir, nereli, kaç yaşında? Dr. İbrahim Uslu evli mi, eşi kim, çocukları var mı? Dr. İbrahim Uslu yorumları, hangi partili? Dr. İbrahim Uslu hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dr. İbrahim Uslu hayatı ve biyografisi

Dr. İbrahim Uslu Türk Akademisyen, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi’dir. Siyasal Araştırma uzmanı olan Dr. İbrahim Uslu bir dönem ANAR Araştırma Şirketi Genel Müdürlüğü ve Başkanlığı yaptı. Televizyon ekranlarında siyasal yorumları ile tanınmaktadır. Geçtiğimiz dönemlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında yorumları ile gündeme gelmiştir.

Dr. İbrahim Uslu 30 Temmuz 1966 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra 1983 yyılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nde eğitimine devam etti ve 1987 yılında mezun oldu. Dr. İbrahim Uslu  yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Sosyal Politika üzerine tamamladı. Dr. İbrahim Uslu 1993 yılında Amerika’ya gitti. Amerika Birleşik Devletleri’nde Doktora Seminerleri için yer aldı. Ardından 1999 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Sosyal Politika üzerine doktorasını tamamladı.

Dr. İbrahim Uslu akademik kariyerine 1988 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başladı ve 1999 yılında kadar burada görev aldı. 1995 yılında Yüksek Teknoloji Merkezi’nde Proje Koordinatörü olarak görev adlı. 1999’lu yılların sonunda İstanbul Üniversitesi’nde bu kez Öğretim Üyesi kadrosuna dahil oldu. 2002 yılında Bersay İletişim Danışmanlığı şirketinde Danışman oldu. 2003 yılında Bersay İletişim Danışmanlığı Başkan Yardımcısına yükseldi. 2004 yılında Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi “ANAR” Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Siyasal Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve Türkiye Araştırmacılar Derneği üyesi olan Dr. İbrahim Uslu Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. ve 24. dönem Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ile evli olup bu evliliğinden Melek adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!