Levent Babataş

Levent Babataş kim, kimdir, ilk eşi, eski eşi, ne zaman boşandı, oğlu, işi, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, nereli, ne iş yapar, hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Levent Babataş
  • 0
  • 11536
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Levent Babataş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Babataş iş insanıdır. Oyuncu Demet Evgar’ın eşidir. 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ünlü bir markanın bayiliğini yapmaktadır. Aslen Erzincanlıdır. Oyuncu Demet Evgar ile Mart 2022 tarihinde evlenmesi ile gündeme gelen isimler arasında yer aldı.

Levent Babataş hayatı ve biyografisi

Levent Babataş 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Memleketi aslen Erzincan’dır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Türkiye’de ünlü alışveriş merkezlerinde yine ünlü bir markanın bayiliğini yapmaktadır.

Levent Babataş kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündem oldu. 2016 yılında oyuncu Demet Evgar ile sevgili oldu. Daha önce bir evlilik yapan iş insanı eski eşinden boşandı. İlk evliliğinden bir oğlu bulunan Levent Babataş 6 yıl birlikte olduğu sevgilisi Demet Evgar ile 18 Mart 2022 tarihinde nikah masasına oturdu. Levent Babataş Demet Evgar ile evlenmesi ile magazin ve basın dünyasında yer alan isimler arasında yer aldı.

Levent Babataş Demet Evgar’ın bebek bekledikleri de magazin haberleri arasında yer aldı. Levent Babataş ilk eşi hakkında internet kaynaklarında yeterli bilgi bulunmamaktadır.

Levent Babataş ile eşi, eski eşi kimdir?

Levent Babataş iki evlilik gerçekleştirdi. İlk eşi ismi bilinmiyor. İlk evliliğinden bir oğlu bulunmaktadır. Ancak boşandı. Levent Babataş ikinci evliliğini oyuncu Demet Evgar ile yaptı. Çiftin bebek bekledikleri iddia edilmektedir.

Levent Babataş boy kilo ve hangi burç?

Levent Babataş boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Levent Babataş 6 yıllık sevgilisi oyuncu Demet Evgar ile 18 Mart 2022 tarihinde nikah masasına oturdu.

Demet Evgar eşi Levent Babataş kim, kimdir, ilk eşi, eski eşi, ne zaman boşandı, oğlu, işi, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, nereli, ne iş yapar, kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!