Maya Başol

Maya Başol kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, kimin kızı, annesi ve babası kim? Maya Başol Türk mü? Maya Başol boy kilo yaş, hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Maya Başol
  • 0
  • 8074
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Maya Başol kimdir, kaç yaşında, nereli?

Maya Başol oyuncu, çocuk model, influencer ve sosyal medya fenomendir. 2015 tarihinde İstanbul’da doğdu. 7 yaşındadır. Sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımları ve rol aldığı dizi filmleri ile tanınmaktadır. 

Maya Başol hayatı ve biyografisi

Maya Başol 2015 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Asya Başol ve babası Emrah Başol’dur. Maya Başol’un babası The May Agency’in ortak kurucularındandır. Annesi ise Maya’nın sosyal medya hesaplarını yönetmektedir. Maya Başol bir kardeşi bulunmaktadır.

Maya Başol’un en yakın arkadaşı Lavinya Ünlüer’dir. Ayrıca kedisinin adı da Koko’dur. Galatarasay taraftarıdır. Kendisi İstanbul’da kreş eğitimine devam etmektedir.

Maya Başol oyuncu ve çocuk model olmanın yanı sıra feneomen olarak da mesleğini sürdürmektedir. LCW, Defacto, Tommy Hilfiger ve Guess reklam filmlerinde rol aldı. Maya Başol ilk oyunculuk deneyimini Sen Çal Kapımı isimli dizide Kiraz rolü ile gerçekleştirdi.

Maya Başol Barış Murat Yağcı

Maya Başol Barış Murat Yağcı akraba mı, Maya Başol Barış Murat Yağcı nesi oluyor? Maya Başol Barış Murat Yağcının neyi oluyor? Maya Başol Barış Murat Yağcının akrabalığı yoktur.

Maya Başol boy kilo ve hangi burç?

Maya Başol boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Maya Başol dizileri ve filmleri

Maya Başol oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı?

  • 2021 Sen Çal Kapımı (Kiraz)

Maya Başol kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, kimin kızı, annesi ve babası kim? Maya Başol Türk mü? Hangi ajansta, yaşı, boyu, burcu? Kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!