Melis Fis kimdir?

Melis Fis kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Melis Fis sevgilisi? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri

PAYLAŞ
Melis Fis kimdir?
  • 0
  • 4185
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 1 dakika da oku
  • +
  • -

Melis Fis nereli? Kaç yaşında?

Melis Fis kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Melis Fis sevgilisi? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Melis Fis hayatı ve biyografisi

Melis Fis Türk tiktok fenomeni ve şarkıcıdır. Seslendirdiği şarkıları ve video paylaşımları ile tanınmaya başladı.

Melis Fis sevgilisi

Melis Fis 18 Eylül 2001 yılında İstanbul Küçükçekmece’de dünayaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Toki Erdem Beyaz Ortaokulu ve ardından Kadıköy Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladı. Melis Fis medya ve internet dünyasındaki yolculuğu tiktok üzerinden paylaştığı videolar sayesinde gerçekleşti. Kısa şarkılar seslendiren ve bu şarkıları video olarak tiktok hesaplarında paylaşan Melis Fis piyano ve gitar çalmaktadır. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Melis Fis zaman zaman canlı müziklerlede hayranlarını büyülemekte.

Melis Fis yaş

Ben Fero-Ferhat Yılmaz’ın “Biladerim İçin” isimli şarkısını seslendiren Melis Fis Başak burcu olup boyu 1.67 cm ve kilosu 55 kg’dır.  Melis Fis bekar olup sevgilisi yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!