Nikol Yertutan kimdir?

Nikol Yertutan kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, burcu, hastalığı? Tiktok ve Instagram fenomeni Nikol Yertutan sevgilisi Yusuf ve eski sevgilisi kim? Sıla Nikol Yertutan yaş, boyu, kilosu? Nikol Yertutan dedesi kim? Nikol Yertutan gerçek adı ne?

PAYLAŞ
Nikol Yertutan kimdir?
  • 0
  • 3767
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Nikol Yertutan nereli? Kaç yaşında?

Nikol Yertutan kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, burcu, hastalığı, Türk mü? Tiktok ve Instagram fenomeni Nikol Yertutan sevgilisi Yusuf ve eski sevgilisi kim? Sıla Nikol Yertutan yaş, boyu, kilosu? Nikol Yertutan dedesi kim? Nikol Yertutan gerçek adı ne? Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nikol Yertutan hayatı ve biyografisi

Nikol Yertutan Türk sosyal medya fenomeni ve Influencer’dır. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı ve yüklediği fotoğraflar ve videolarla tanınmaya başladı.

Nikol Yertutan esk, sevgilisi

Nikol Yertutan 2003 yılında dünyaya geldi. Tik tok ve instagram hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve videolar sayaesinde tanındı ve kısa sürede popüler hale geldi. Tik tok resmi hesabında milyonlarca takipçiye ulaşan Nikol Yertutan 17 yaşında ve renkli, sıcak, samimi içerikler üretmektedir.

Nikol Yertutan kimdir

Milyonlarca takipçisinin sıklıklar sorduğu sorular arasında sevgilisi sorusunun yanıtı: Nikol Yertutan sevgilisi Enes Enver Beder ve hayranları tarafından birbirine yakıştırılmaktadır.

Nikol Yertutan kaç yaşında boy kilo

Nikol Yertutan en sevdiği renkler gri ve siyah’tır. Nikol Yertutan boyu 1.60 cm kilosu 50 kg ve burcu Yengeç, saç rengi sarı’dır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!