Ömer Kutluay boyu, kaç yaşında, kimdir, sevgilisi, doğum tarihi?

PAYLAŞ
Ömer Kutluay boyu, kaç yaşında, kimdir, sevgilisi, doğum tarihi?
  • 0
  • 70
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ömer Kutluay boyu, kaç yaşında, kimdir, sevgilisi, doğum tarihi, annesi babası kim? Ömer Kutluay hangi takımda? Ömer Kutluay Real Madrid takımında oynamaya başladı. Real’in A takımına çıkmak ve NBA’e gitmek istiyorum demişti. Ömer Kutluay basketbol boyu kaç cm 2024? İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in oğlu Ömer Kutluay kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle…

Ömer Kutluay kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ömer Kutluay ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ve eski manken Demet Şener’in oğludur. 27 Mart 2009 yılında İstanbul’da doğdu. Ömer Kutluay baba tarafından aslen Yalova’lıdır. Basketbolcu olmayı seçen Ömer Kutluay Anadolu Efes altyapısından yetişerek Real Madrid’e imza attıktan sonra gündeme gelmeye başladı.

Ömer Kutluay hayatı ve biyografisi

Ömer Kutluay 27 Mart 2009 yılında İstanbul’da doğdu. Babası basketbolcu İbrahim Kutluay ve annesi ise manken Demet Şener’dir. Kardeşinin adı İrem Kutluay’dır. Eğitimine lisede devam etmektedir.

Real Madrid’in genç yıldızlarından olan Ömer Kutluay daha önce Anadolu Efes altyapısından yetişerek Real Madrid’e imza attı. Daha önce kendisine Barcelona’dan teklif gelen Ömer Kutluay Real Madrid’i tercih etti ve günümüzde babası İbrahim Kutluay ile Madrid’de yaşamaktadır.

2023 yılında Türkiye Basketbol Federasyonu Ömer Kutluay’u U14 Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda turnuvanın en değerli oyuncusu seçti. Babası gibi 10 numaralı formayı giymektedir.

Ömer Kutluay’ın annesi Demet Şener 1995 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışmasında birinci oldu. 15 Temmuz 2005 yılında millî basketbolcu İbrahim Kutluay ile nikah masasına oturdu. 19 Ocak 2018 tarihinde İbrahim Kutluay ile boşanma kararı aldı. Bu evliliklerinden 12 Haziran 2006 tarihinde İrem Kutluay adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 yılında ise Ömer Kutluay adlı oğlu dünyaya geldi.

Ömer Kutluay boy kilo ve hangi burç?

Ömer Kutluay boyu 1.83 cm kilosu 68 kg ve burcu Koç.

Ömer Kutluay sevgilisi?

Ömer Kutluay sevgilisi var mı yok mu şuan için bilinmemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!