Özgür Demirtaş

Özgür Demirtaş hangi okul mezunu, ne mezunu, ne iş yapıyor, hangi üniversitede çalışıyor, hangi partiden, kaç doğum tarihi, Urfalı mı, kardeşi, babası kimdir?

PAYLAŞ
Özgür Demirtaş
  • 0
  • 1619
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Özgür Demirtaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgür Demirtaş mühendis, finans uzmanı, ekonomist, akademisyen, yazar ve aynı zamanda youtuber’dır. 12 Ağustos 1976 tarihinde Ankara’da doğdu. 45 yaşındadır. Ekonomi ve finans ve para piyasası alanlarında keskin yorumları ve tahminleri ile tanınmaktadır.  Özgür Demirtaş 2022 yılında sosyal medya üzerinden canlı yayında Swift yasağı adlı konuşması ile yüz binlerce kişi tarafından izlenmesi ile rekor kırdı.

Özgür Demirtaş hayatı ve biyografisi

Özgür Demirtaş tam adı ile Kemal Özgür Demirtaş 12 Ağustos 1976 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Babası aslen Şanlıurfa Siverek Hadidi aşiretine mensuptur. Özgür Demirtaş eğitim hayatına Manisa Salihli’de başladı. Liseyi İzmir Atatürk lisesinde tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Akademik kariyerine Boston College’de doktora ve ardından New York Şehir Koleji Baruch College’da yardımcı doçent olarak görev aldı.  NYU-Stern School of Business’da öğretim görevlisi oldu.31 yaşında tenür oldu. 2012 yılında tenür olmayı bıraktı Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı oldu. Tenür: ömrünün sonuna kadar üniversitede çalışma ve çıkarılamama hakkı elde edilmesidir.

Sırasıyla Akbank yönetim kurulu, FODER yönetim kurulu, Yeni Bir Lider yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye Genç İşadamları Derneği, TAYSAD ve DASK için danışmanlık yaptı.Sabancı Üniversitesi çatısı altında gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde ‘Marie-Curie Avrupa Araştırma Fonu’nu kazanan isim oldu. Madison Square Garden’da Üstün Öğretim Madalyası’nı aldı.

Özgür Demirtaş  Başarılı Girişimciliğin Perde Arkasındaki Güçler Bazı İnsanlar Neden Girişimci Olarak Diğerlerinden Daha Başarılıdır? Investing in Hedge Funds: A Guide to Measuring Risk and Return Characteristics ve Sağlık İşletmeciliği ve Modern Yönetim Uygulamaları adlı kitapların yazarıdır.

Özgür Demirtaş boy kilo ve hangi burç?

Özgür Demirtaş boyu, kilosu güncellenecektir.

Özgür Demirtaş evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Özel yaşamında Neslihan Küçükoğlu ile evlendi. Özgür Demirtaş Neslihan Küçükoğlu Demirtaş evliliklerinden bir çocukları dünyaya geldi.

Özgür Demirtaş dolar, altın, bitcoin yorumları ile oldukça popüler isimler arasında yer almaktadır. Özgür Demirtaş hangi okul mezunu, ne mezunu, ne iş yapıyor, hangi üniversitede çalışıyor, hangi partiden, kaç doğum tarihi, Urfalı mı, kardeşi, babası kimdir? Kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!