Sarp Çonka kimdir?

Sarp Çonka kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo ve burcu? Sevgilisi? Mesleği ne? Kimin oğlu? Annesi kim? Sarp Çonka Yasemin Çonka’nın neyi oluyor?

PAYLAŞ
Sarp Çonka kimdir?
  • 0
  • 3135
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Sarp Çonka
Doğum tarihi: 1997
Doğum yeri: Amerika
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Öğrenci
İnstagram hesabı için tıklayın

Sarp Çonka nereli? Kaç yaşında?

Sarp Çonka kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo ve burcu? Sevgilisi? Mesleği ne? Kimin oğlu? Annesi kim? Sarp Çonka Yasemin Çonka’nın neyi oluyor? Yasemin Çonka Tahir Çonka ne zaman evlendi? Kim kimdir bölümümüzde Sarp Çonka hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler sunacağız.

Sarp Çonka hayatı ve biyografisi

Sarp Çonka Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Yasemin Çonka’nın olğludur. Sarp Çonka annesi Yasemin Çonka’nın sosyal medya üzerinden oğlunun fotoğraflarını paylaşması ile tanınmaya başladı.

Sarp Çonka sevgilisi

Sarp Çonka 1997 yılında Amerika’da dünyaya geldi. 2 yaşından sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ye geri döndü. Eğitim ve öğrenimine İstanbul’da başlayan Sarp Çonka’nın babasının mesleği Elektrik Mühendisliğidir. Amerika’da doğmasının asıl nedeni ise oyuncu Yasemin Çonka’nın 1995 yılında  Tahir Çonka ile evlenmesi ile başlamaktadır.

Yasemin Çonka 1995 yılında eğitim için Amerika’ya gidince 1997 yılında oğlu Sarp Conkayı kucağına alır. 23 yaşında olan Sarp Çonka bekar ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!