Selin Kidil kimdir?

Selin Kidil kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, dövmesi? Selin Kidil sevgilisi kim? Oynadığı diziler, eğitimi, ailesi, abisi, kısaca hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Selin Kidil kimdir?
  • 0
  • 2776
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Selin Kidil
Doğum tarihi: 9 Haziran 1993
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.55 cm
Kilo: 46 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Oyuncu, Seslendirme
İnstagram hesabı için tıklayın

Selin Kidil nereli? Kaç yaşında?

Selin Kidil kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, dövmesi? Selin Kidil sevgilisi kim? Oynadığı diziler, eğitimi, ailesi, abisi, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Selin Kidil hayatı ve biyografisi

Selin Kidil Türk sosyal medya fenomeni, oyuncu ve aynı zamanda dublaj ve seslendirme sanatçısıdır. 2019 yapımı Sar Başa sinema filminde rol almıştır.

Selin Kidil sevgilisi

Selin Kidil 9 Haziran 1993 yılında iki çocuklu bir ailede İstanbl’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Giresun’dur. Anne kökeni ise Yugoslavya göçmeni’dir. Selin Kidil abisi San Francisco’da hayatını sürdürmektedir. Kısa bir süre önce babasını kaybetti. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Selin Kidil üniversite yıllarında tiyatro eğitimi aldı.

YouTube’dan önce Instagram’da aktif oldu ve Nisan 2013’te ilk kez içerikler yayınladı. Makyaj eğitimleri ve güzellik videoları ile YouTube kanalına abone kazandıran Selin Kidil etkileyici bir YouTube yıldızı. Fenomen olmasının yanında aynı zamanda oyunculuk ve dublaj, seslendirme sanatçısıdır. Oyunculuk ve seslendirme sanaçtçısı olmayı çocukluk yıllarında hayal etti.

Selin Kidil oyunculuk kariyerine 2019 yapı olan “Sar Başa” adlı sinema filmi ile beyazperde de adım attı. Selin Kidil özel hayatında sevgilisi yoktur. En sevdiği renk mor. Korkuları arasında listenin birinci sırasında sevdiklerini kaybetmek alıyor.

Selin Kidil dövmesi

Vücudunun faklı noktalarında toplamda 22 dövmesi bulunmaktadır. Dini inançlar açısından Agnostiğim (İlahi varlıkların kaynağının bilinmediği felsefik akım) diyen Selin Kidil günümüzde yaşamını İstanbul’da ailesi ile sürdürmektedir. 

Selin Kidil dizileri ve filmleri

Selin Kidil oynadığı diziler? Hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri?

  • 2019 Sar Başa (Sinema Filmi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!