Sinan Poyraz

Sinan Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı filmler, sevgilisi? Sinan Poyraz boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Sinan Poyraz
  • 0
  • 16983
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sinan Poyraz kaç yaşında, boyu kaç, instagram, youtube hesapları, videoları, hastalığı nedir, ne hastası, ailesi, arabası, telefon numarası, iletişim bilgileri, sevgilisi, evli mi, hayatı hakkında, biyografi ve vikipedi bilgileri. Sinan Poyraz vine kimdir? Sinan Poyraz yaşı, boy kilo ve burcu, aslen nereli? Sinan Poyraz Emre Gül akraba mı?

Sinan Poyraz gerçek adı ile Mehmet Akif Sinan Poyraz doğum tarihi 28 Eylül 1989. Doğum yeri Adana. Ane ve babasını kaybeden fenomen 3 kardeş olup evin biricik erkek çocuğudur. Türk sosyal medya fenomeni, oyuncu, viner ve youtuber Sinan Poyraz tiktok ve instagram hesapları üzerinden paylaştığı videolar ile tanınmaktadır.

Sinan Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, filmleri, sevgilisi

Sinan Poyraz’ın çocukluk yılları 12 yaşına kadar Mersin’de geçti. Eğitim hayatına Mersin Mithat Paşa İlköğretim Okulu’nda başladı. Ardından Adana’ya Osmaniye’ye taşındı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bursa Orhangazi Üniversitesi’nde devam etti ve mezun oldu.

Sinan Poyraz Mami Emen, Emre Gül ve Sefa Kındır ile çocukluk arkadaşlarıdır. Yıllar sonra aynı eksende buluşan fenomen arkadaşlar 18 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren Facia Üçlü sinema filminde birlikte rol alan isimler oldu. Sinan Poyraz internet yolculuğu ilk olarak vine videoları ile başladı. Ardından tiktok, instagram ve youtube üzerinden video içerikleri üretmeye başladı. En büyük çıkışını 2018 yılında Facia Üçlü sinema filmi ile adını duyuran filmin devamı niteliğini taşıyan Karışma Bende adlı komedi türü sinema filmi ile beyazperde de gerçekleştirdi. Sinan Poyraz Emre Gül akraba değildir. Sinan Poyraz hastalığı ise doğuştan hormon eksikliğidir.

Sinan Poyraz boyu 1.47 cm kilosu 51 kg ve burcu Terazi. Galatasaray taraftarı olan Sinan Poyraz

Sinan Poyraz dizileri ve filmleri

  • 2019 Karışma Bende

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!