Sinem Özgür kimdir?

Sinem Özgür kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, ifşa, burcu? Yüzücü Sinem Özgür sevgilisi? Resmi hesapları, boyu kilosu, yaş bilgileri hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Sinem Özgür kimdir?
  • 0
  • 10789
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sinem Özgür nereli? Kaç yaşında?

Sinem Özgür kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, ifşa, burcu? Yüzücü Sinem Özgür sevgilisi? Instagram fenomeni Sinem Özgür instagram, twitter, tiktok, youtube resmi hesapları, boyu kilosu, yaş bilgileri, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sinem Özgür hayatı ve biyografisi

Sinem Özgür Türk Sosyal medya fenomeni ve Instagram fenomeni olan Sinem Özgür aslında mesleği eski milli yüzücüdür. Önce yüzücülük ardından da sosyal medya fenomeni olarak tanınmaya başladı.

Sinem Özgür 2002 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Hekimliği Bölümünde üniversite hayatını sürdürmeye başladı. Çocuk yaşlarda yüzücülüğe ilgisi olan Sinem Özgür profesyonel olarak yüzücülük yaptı. Bu nedenle eski milli yüzücülerdendir.

Günümüzde sosyal medya kanallarına ağırlık veren ve kısa sürede fenomen haline gelen Sinem Özgür boyu 1.68 cm kilosu 49 kg ve bekardır.

Instagram üzerinden binlerce hayranı ve takipçisi bulunan Sinem Özgür kullanıcı adı sinemzgr6’dır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!