Taha Özer

Taha Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, serveti, sevgilisi? Taha Özer boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Taha Özer
  • 0
  • 3989
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Taha Özer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Taha Özer müzisyen, DJ ve sosyal medya fenomenidir. 5 Eylül 1990  tarihinde İstanbul’da doğdu. Memleketi aslen Erzurum’dur. Taha Özer babası İbrahim Şenkal Özer olup kendisi ünlü ayakkabı firması Deriden sahibidir. Taha Özer yerli Dan Bilzerian olarak sosyal medyada tanınmaktadır. Ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden zenginliği,  gece hayatı ve eğlence hayatı ile bilinmektedir. Milyonlarca kiş tarafından takip edilen Taha Özer hayatı ve hakkında merak edilen tüm detayları bir araya getirdik.

Taha Özer hayatı ve biyografisi

Taha Özer 5 Eylül 1990 İstanbul’da İstanbul Amerikan Hastanesinde dünyaya geldi. İki kardeştir. Babası İbrahim Şenkal Özer dev ayakkabı firması Deriden sahibidir. Baba tarafından aslen Erzurumludur. Taha Özer öğrenimine İstanbul’da Şişli Terakki okulunda başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi İngilizce ve İşletme Eğitimi bölümünde tamamladı ve mezun oldu. Bu süreçten sonra akademik kariyerine Amerika’nın New York ve Boston şehirlerinde yabancı dil eğitimi alarak devam etti.  Denizci Piyade olarak Bodrum’da vatani görevini yaptı. Taha Özer 2006 yılında sosyal medya kanalı kurdu.  2010 yılında sosyal medya üzerinde daha da aktif oldu. Günden güne geniş bir hedef kitleye sahip oldu ve takipçilerinin sayısı milyonlara ulaştı. Paylaşımlarında kadınlar ve sıkça atletik vücuduna yer vermektedir.

Taha Özer boy kilo ve hangi burç?

Taha Özer boyu 1.90 cm kilosu 80 kg ve burcu Başak.

Taha Özer sevgilisi?

Taha Özer sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak basına verdiği bir demeçte köylü bir kızla evleneceği şeklinde iddialar ortaya konuldu.

Taha Özer serveti?

Taha Özer ne kadar kazanıyor? Taha Özer nasıl zengin oldu?  Taha Özer baba tarafından zengindir. Ancak kendi paylaşımları ve başarısı onu milyonlarca kişi tarafından beğenilmesine neden olmuştur.

Taha Özer eski hali?

Taha Özer en eski hali internet kaynaklarında bulunmamaktadır.

Taha Özer’in babası ne iş yapar?

Taha Özer’in babası İbrahim Şenkal Özer olup babası ünlü ayakkabı firmasının sahibidir. Taha Özer serveti, eski hali, babası ne iş yapar? Taha Özer kimdir ne iş yapar, kaç yaşında?  Taha Özer ne kadar kazanıyor? Taha Özer nasıl zengin oldu?  Taha Özer sevgilisi kimdir? Kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!