Tuğkan Gönültaş elraenn kaç yaşında, boyu, serveti, nereli, sevgilisi?

Tuğkan Gönültaş Elraenn kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Tuğkan Gönültaş Elraenn boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Tuğkan Gönültaş elraenn kaç yaşında, boyu, serveti, nereli, sevgilisi?
  • 1
  • 51097
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

Tuğkan Gönültaş kaç yaşında, serveti, nerede oturuyor, babası, ablası, yaşı, kimdir, nereli, burcu, boyu, doğum günü, sevgilisi, hangi takımlı? Elraen yaşı kaç? Elraen ne kadar kazanıyor? Tuğkan Gönültaş neden yayın açmıyor? Tuğkan Gönültaş ne iş yapıyor? Tuğkan Gönültaş (elraen sevgilisi) Tuğkan Gönültaş evli mi? elraenn kaç yaşında, elraenn ne demek? Elraen ne kadar kazanıyor?

Tuğkan Gönültaş evi nerede, ev adresi, kaç abonesi var, yaşı, boyu, burcu, instagram hesabı, survivor yarışmasına katıldı mı? Tuğkan Gönültaş babası nereli? Tuğkan Gönültaş ajans telefon numarası nedir? Tuğkan Gönültaş doğum günü, doğum tarihi, fiziksel özellikleri, boyu, kilosu, saç stili, göz rengi? Tuğkan Gönültaş oynadığı diziler?

Tuğkan Gönültaş Elraenn kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Tuğkan Gönültaş Elraenn boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Tuğkan Gönültaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tuğkan Gönültaş hangi üniversite mezunu, ne mezunu, hangi takımlı, hangi filmlerde oynadı, oynadığı diziler ve filmler? Tuğkan Gönültaş boy kilo yaş? Elraen kimdir, ne zaman yayın yapmaya başladı? Tuğkan Elraenn Gönültaş kaç yaşında?  Tuğkan Gönültaş (Elraen sevgilisi) Tuğkan Gönültaş kaç kardeş, Kürt mü, memleketi, asıl mesleği ne? Tuğkan Gönültaş ne kadar tanıyorsun, ne kadar kazanıyor? Elraenn kaç TL kazanıyor, aylık kazancı? Bir dönem Tuğkan Gönültaş neden banlandı? Tuğkan Gönültaş sevgilisi kim? Tuğkan Gönültaş hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Tuğkan Gönültaş hayatı ve biyografisi

Elraenn gerçek adı Tuğkan Gönültaş 27 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası nereli diye merak edenler için Tuğkan Gönültaş baba kökeni olarak aslen Ağrılıdır. Tuğkan Gönültaş, eğitim hayatına İstanbul’da başladı ve İstanbul’da büyüdü. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatına yine İstanbul Yeditepe Üniversite Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra yurtdışında Amerika’da yaşamaya başladı. Ardından vatani görevi için Türkiye’ye İstanbul’a geri döndü. Askerliğini tamamladıktan sonra iş hayatına atılan Tuğkan Gönültaş tekstil sektöründe kendi vizyonuna uygun Eightborn isimli markasını yaratarak kısa sürede iş hedeflerine ulaşmayı başardı. Aynı zamanda tiyatro ve oyunculukla da ilgilenen genç yayıncı hem tiyatro hem de temel oyunculuk eğitimleri aldı. Oyuncu ve de oyun tutkunlarının bir arada yer aldığı popüler Twitch uygulamasının başarılı yayıncıları arasında yer bulunan Elraenn ismi ile yıldızı parlayan Tuğkan Gönültaş ülkemizin sevilen ve başarılı yayıncılarındandır. YouTuber ve Twitch yayıncısı Tuğkan Gönültaş (Elraenn) doağdaki canlıların bir parçası olan hayvanlara ve belgesellerde zararlı ve yırtıcı olarak algı yaratılan sürüngenlere karşı ön yargıyı kırmak amacı ile yola çıkmıştır.

Tuğkan Gönültaş sanal dünyada kariyerini ilk kez Twitch üzerinden Elraenn ismini kullanarak yayın hayatına adım attı. Twitch yayınlarında Mount & Blade oyunlarında göstermiş olduğu üst düzey performansla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Tuğkan Gönültaş 1999 yılından itibaren oyun oynamaktadır. İlk oyunu Ultima Online olan Elraenn son 20 yıldır oyun uzmanı ve oyun tutkundur. Twitch kanalında yayıncı ve samimi sohbeti, üslubu, tavırlarıyla kitlesine etkilemeyi başarmıştır. Tuğkan Gönültaş  JTG TV’nin Noobstar yarışmasına ve  JTG’nin House of Gamers yarışmasına katılan isimler arasında yer aldı.

Tuğkan Gönültaş sevgilisi, evli mi?

Tuğkan Elraenn Gönültaş evli olup olmadığı bilinmemektedir.

Tuğkan Elraenn Gönültaş GTA 5 role play yayınlarıyla hem Türkiye’de hem de tüm dünyada en çok izlenen yayıncılar arasında yer almaktadır. Youtube kanalında egzotik hayvanlarla ilgili içerik üreten Tuğkan Gönültaş son sezonda JTG’ye katılan isim oldu.

Tuğkan Gönültaş çocukluk yılları egzotik hayvanları incelemesi ile geçti. Önceden hobi amaçlı incelediği egzotik hayvanları daha sonra profesyonel olarak sanal dünyaya taşıdı. İlk etaplarda karınca videoları çeken Tuğkan Gönültaş Youtube kanalı olan Karınca Çiftliğim platformunda daha sonra farklı egzotik hayvanların videolarına yer verdi. Yasal olarak CITES belgesi dahilinde tehlike arz etmeyen bütün canlıları beslemeye başladı.

Tuğkan Gönültaş video paylaşımlarında yer alan bitki akvaryumu ve deniz akvaryumunda kurbağa, yılan türleri, piton, çiyan ve tarantula gibi hayvanları beslemektedir. Besleme esnasında videolarında hayvanları ile sesli konuşmalarındaki samimiyet, hayvanlara merhamet ve şefkat göstermesi takipçileri tarafından tam not almasını sağlamıştır. Ünlü yayıncı sosyal sorumluluk projesi kapsamında sürüngen ve egzotik hayvan türlerine karşı olan ön yargının silinmesi konusunda çalışmalarını devam etmektedir.

Twitch yayıncısı ve youtuber Tuğkan Gönültaş noobstar yarışması ile ünlendi. Streamer ve Youtuber Tuğkan Gönültaş Karınca Çiftliğim youtube kanalıya büyük bir takipçi kitlesine sahiptir. Twitter, Twitch, instagram ve youtube üzerinden milyonlarca takipçi ve beğeniye sahip olan Tuğkan Gönültaş Instagram hesabında genellikle şimşek Necmiye ile beraber yer aldığı eğlenceli videoları yer almaktadır.  Tuğkan Gönültaş  Jahrein kavgası ile de bir dönem gündeme geldi. Jahrein Twitch yayıncısı Elraenn’in izlenme sayısının sahte kişiler, makine yani bot olduğunu ileri sürmüştü.

Tuğkan Gönültaş serveti?

Tuğkan Gönültaş servet ve ne kadar kazanıyor bilinmese de 2023 yılı dahil olmak üzere yüklü bir kazancı olduğu söylenebilir.

Tuğkan Gönültaş boy kilo ve hangi burç?

Tuğkan Gönültaş boyu 1.89 cm kilosu 97 kg ve burcu Yay. Göz rengi mavi ve saç rengi ise kahverengi.

1 Yorum var

  1. Tuğkan Oğlak Burcu ayrıca gözleri mavi evet ama değişken bi mavi, ışığa göre renk tonu değişiyor bazen yeşile çalıyor. Saçlarına ise kahverengi demek hakaret olur sarıya dönüktür, güneş ışığında parlayan açık kumral saçlarına var.her şeyiyle bir şiirden fırlamış gibi birisi. Saygılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!