Yeşim Sevinç

Yeşim Sevinç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, fotoğrafları, sevgilisi? Yeşim Sevinç boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Yeşim Sevinç
  • 0
  • 3369
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Yeşim Sevinç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yeşim Sevinç sosyal medya fenomenidir. 2003 tarihinde Manisa’da doğdu. 19 yaşındadır. TikTok üzerinden yayınladığı ilginç yüz ifadeleri ve mimikleriyle dikkat çekti ve kısa sürede tanınmaya başladı.

Yeşim Sevinç hayatı ve biyografisi

Yeşim Sevinç 2001 tarihinde Manisa’da doğdu. İki kız kardeşi bulunmaktadır. Çocukluk yıllarının bir bölümü Edirne’de geçti. Ardından Ankara’da yaşamaya başladı. Eğitim hayatına Ankara’da başlayan fenomen Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine başladı. Ünlü fenomen memleketi aslen Ordu Korganlı’dır.

Boom Clup evinde kalan ünlü fenomen mimiklerini iyi kullanmaktadır. Bazı takipçileri tarafından engelli ya da çarpılmış olarak yorum aldığını belirtmiştir. Ayrıca babasının kendisine aşırı makyaj yaptığı gerekçesi ile uyarı aldığını belirtmiştir.

Yeşim Sevinç ilerleyen dönemlerde dizi oyuncusu olmak istemekte ve yeşil sahalarda futbol oynamak istemektedir. Yeşim Sevinç günümüzde yaşaamını Ankara Mamak’ta sürdürmektedir.

Yeşim Sevinç boy kilo ve hangi burç?

Yeşim Sevinç boyu 1.70 cm kilosu 51 kg burcu bilinmiyor.

Yeşim Sevinç sevgilisi?

Yeşim Sevinç sevgilisi olmadığı biliniyor. Yeşim Sevinç Zühtü Can Dağlarca sevgili değillerdir. Ayrıca Yeşim Resmi ve Barış Resmi kardeş değildir.

Yeşim Sevinç burnu estetik mi?

Yeşim Sevinç burnu estetik olup olmadığı bilinmemektedir.

Yeşim Sevinç kimdir, kaç yaşında, yaş, sevgilisi, fotoğrafları, evlendi mi, burcu, hastalığı, annesi, kardeşi? Yeşim Sevinç Zühtü Can Dağlarca ile sevgili mi? Yeşim Sevinç TikTok kaç takipçisi var? Kısaca hayatı ve biyografisini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!